GCS-100 akna és robbanóanyag mentesítő robot
A GCS-100 egy sokoldalú, egyszerűen használható és távirányítható kompakt EOD robot, amely nehezen hozzáférhető helyeken, városi környezetben és nehéz terepviszonyok között is alkalmas a műszaki felderítés, taposóakna mentesítés, IED mentesítés, kifutópálya- és útmentesítés feladatainak ellátására.

Tovább
telemax EVO HYBRID
A telemax EVO HYBRID egy sokoldalú robot (UGV), amelyet tűszszerészek számára terveztek. Ideális szűk helyeken (pl. repülőgépek és buszok) történő üzemeltetéshez. Erős, 6 tengelyes precíziós manipulátorral, központi szerszámvezérléssel és automatikus szerszámcserével is rendelkezik. Az automatikus szintezéssel és 4 lánctalppal rendelkező hajtásrendszere könnyedén megbirkózik a terepen a többszintű lejtőkkel és résekkel. A kiterjedt rakománytér és az automatikus szerszámcsere lehetővé teszi a kezelők számára, hogy több szerszámot, diszruptert vagy egyéb érzékelőt is a veszélyzónába vigyenek, így elkerülhető az oda-vissza utaztatással járó terhelés. A beépített IP Mesh rádió összetett városi környezetben is biztonságos kommunikációt biztosít, a dönthető és forgatható HD zoom kamera pedig borotvaéles képeket készít négy egyidejű videojellel (QuadView).

Tovább
tEODor EVO
A tEODor EVO kifejezetten robbanószerkezet mentesítésre és házi készítésű robbanószerkezetek hatástalanítására készült. Nehéz teheremelésre alkalmas, és 6 tengelyes teleszkópos manipulátorral rendelkezik, amely lehetővé teszi a veszélyes anyagok pontos kezelését. A kétpályás meghajtórendszer a független, nagy nyomatékú motorokkal lehetővé teszi a többszörös emelkedők, magas akadályok vagy meredek lejtők leküzdését. A nagyméretű hasznos rakodótér, és az automatikus szerszámcsere lehetővé teszi a kezelők számára, hogy több szerszámot, diszruptert vagy egyéb érzékelőt vigyenek a veszélyzónába, kiküszöbölve az oda-vissza utaztatást. A fedélzeti IP Mesh rádió biztonságos kommunikációt biztosít összetett városi környezetben, a fedélzeti HD-kamerák pedig biztonságos kommunikációt biztosítanak, és borotvaéles képeket készítenek négy egyidejű videoképpel (QuadView).

Tovább