RazorEx biológiai harcanyag azonosító készülék
A fejlett Razor EX készülék valós idejű PCR technológiát alkalmaz a biológiai harcanyagok detektálására és beazonosítására. A kifejezetten terepre tervezett, kompakt és könnyű kialakítású Razor EX kézzel hordozható, és minimális minta előkészítést igényel a könnyű használhatóság érdekében. Az egyszerre 10 anyagot azonosító kontrolkitt segítségével kevesebb, mint 30 perc alatt egyszerre 10 biológia harcanyag jelenlétét teszteli le megbízható DNS alapú mérési eredménnyel. A gyors beavatkozók és katonák részére kifejlesztett készülék extrém körülmények között, védőöltözetben is használható.

Tovább
FilmArray biológiai azonosító készülék
A fejlett FilmArray készülék valós idejű PCR technológiát alkalmaz a biológiai harcanyagok és fertőzések detektálására és beazonosítására. Könnyen használható, a mérés mindössze 2 percnyi kezelői műveletet igényel és a mérési eredmények már 1 órán belül leolvashatóak. A szoba hőmérsékleten is stabil, fagyasztva szárított (liofilizált) reagenseket tartalmazó kontroll kitt használatával 17 kórokozót detektál egyetlen méréssel!

Tovább
MAB lángfotometriás biológiai harcanyag detektor
A MAB folyamatosan elemzi a levegőben található részecskéket, és olyan baktériumok egyedi vegyi újlenyomatait keresi, mint például az antrax, pestis, botox és legionella. A készülék riaszt, amennyiben ezeknek a részecskéknek a levegőben megnő a koncentrációja. A MAB folyamatosan, valós idejű méréssel működik, ezért reakció ideje csak néhány másodperc.

Tovább
AP4C-VB lángfotometriás járműfedélzeti vegyi- és biológia detektor
Az AP4C-VB egy vegyi- és biológia detektor, amelyet páncélozott katonai járművekhez fejlesztettek ki. Működése lángfotometrián alapszik, ami lehetővé teszi a harcanyagok (CWA), toxikus ipari vegyületek (TIC) és biológiai harcanyagok egyszerű, megbízható és téves riasztásoktól mentes detektálását.

Tovább
AP4C-FB lángfotometriás vegyi- és biológia detektor objektumok védelméhez
Az AP4C-FB egy fixen telepíthető vegyi- és biológia detektor amelyet objektumok védelmére fejlesztettek ki. Működése lángfotometrián alapszik, ami lehetővé teszi a harcanyagok (CWA), toxikus ipari vegyületek (TIC) és biológiai harcanyagok egyszerű, megbízható és téves riasztásoktól mentes detektálását. Folyamatos, 24/7 üzemelés.

Tovább
Battelle REBS új generációs biológiai azonosító rendszer
A Battelle cég REBS rendszere (költséghatékony biológiai azonosító rendszer) új áttörést jelent a biológiai védelem terén. Ez egy különösen költséghatékony rendszer, amely eddig nem tapasztalt pontosságot, megbízhatóságot és rugalmasságot biztosít a különböző felhasználási területeken.

Tovább
Raid 8 Biológiai gyorsteszt
A RAID 8 Biológiai gyorsteszt képes a por vagy folyadék mintákból egyetlen mintavétellel nyolcféle biológiai ágensre vonatkozó eredményt adni. A RAID 8 az immunkromatográfia elvén működik (lateral-flow immunochromatography). A mintától 8 immunanyag sáv fut párhuzamosan, és így a nyolcféle biológiai ágensre vonatkozó eredményt képes 15 perc alatt biztosítan

Tovább
BioCheck gyanús porokat tesztelő készlet
A BioCheck tesztkészlet segítségével gyorsan és egyszerűen meghatározható, hogy egy por tartalmaz-e biológiai anyagokat. Riasztás esetén segítségével kiszűrhetőek a biológia veszélyt nem jelentő porok (pl. talkum, száraz falpor, porcukor stb.)

Tovább