Elkülönítő fülke (Biosafe-300)
A Biovéd 300 elkülönítő fülke a fertőző járványokban szenvedők elkülönítésére lett tervezve, hogy biztonságos környezetet lehessen kialakítani a fülke belsejében. A nagy hatékonyságú FA 300 HS szűrőrendszer a fülke oldalfalához van integrálva, s a lehető legjobb védelmet képes biztosítani fertőzés és szennyeződés veszélye ellen. A rendszer a fülke belsejéből elszívja a szennyezett levegőt a HEPA-szűrőn keresztül, s megszűrt, tiszta levegő kerül a külső térbe. A rendszerbe integrált kiváló minőségű UV-sugárforrás hatékonyanszétroncsolja a mikroorga­nizmusokat a HEPA-szűrő belsejében, s ezzel meg­akadályozza azok akku­mulálódását.

Tovább
Hordozható elkülönítő fülke
A Hordozható elkülönítő fülkét arra tervezték, hogy gyorsan létre lehes¬sen hozni a külső tiszta környezettől biológiailag elszigetelt teret. Az IsoArk egy kész megoldás, hogy biológiailag szennyezett környezetben a fertőző betegek vagy anyagok elkülönítését lehetővé tevő helyiséget vagy légteret lehessen kialakítani.

Tovább
Biológiai védőzsák (EBV-30/40)
A Biológiai védőzsák (EBV-30/40) egy olyan mobil eszköz, amely segítségével a fertőző betegség gyanújával bíró vagy mikrobiológiai ágensek hatása alá került személyeknek a fertőzött környezetből a kezelésükre képes intézménybe való szállítása végrehajtható. Alkalmazható még a hypo-immunis betegek szállítására is, a „nem-tiszta” környezettől való védelmük érdekében.

Tovább
SATIR CK350-F nagyérzékenységû lázdetektáló rendszer
A SATIR CK350-F egy nagyérzékenységű (≤0.3°C) telepíthető lázdetektáló rendszer. A műszer beköthető az épületek meglévő számítógépes hálózatába, és bármely számítógépen web böngészőn keresztül lekérdezhető. A termék fejlett lázdetektáló szofvert, és egy androidos alkalmazást is tartalmaz. A detektor és a referencia egység állványról is üzemeltethetõ, vagy fixen is telepíthetõ. Megfelelőségi nyilatkozat lázdetektálásra!

Tovább