Hapsite CDT hordozható vegyiazonosító (GC/MS) műszer
A Hapsite CDT egy hordozható gázkromatográf / tömegspektrométer (GC/MS), amely 10-424 tömegtartományban terepen is laboratóriumi szintű mérési eredményekre képes kevesebb, mint 10 percen belül. Osztott/osztatlan mintabefecskendező bemenettel, és gyárilag beállított kábítószer profillal is rendelkezik. A műszer közvetlenül a levegőből is képes mintákat venni, és azt a helyszínen feldolgozva a mintában található szerves gázokat / gőzöket beazonosítja. Laptopról használható külső adatbázisa több mint 200 000 anyagot tartalmaz.

Tovább
Hapsite ER hordozható vegyiazonosító (GC/MS) műszer
A Hapsite ER egy hordozható gázkromatográf / tömegspektrométer (GC/MS), amely a 45-300 tömegtartományban terepen is laboratóriumi szintű mérési eredményekre képes kevesebb, mint 10 percen belül. A műszer közvetlenül a levegőből vett mintákat a helyszínen feldolgozza és a mintában található szerves gázokat / gőzöket beazonosítja. Fedélzeti adatbázisa jelenleg 886 anyagot tartalmaz, a laptopról használható külső adatbázisa pedig több mint 200 000 anyagot.

Tovább
AP4C+ kézi lángfotometriás vegyifelderítő műszer
Az AP4C+ egy vezeték nélküli kommunikációra alkalmas, kézben hordozható, vagy ruházaton viselhető vegyifelderítő műszer, amely valós időben képes mérni és észlelni a vegyi fenyegetések jelenlétét. Az AP4C+ gáz, aeroszol, valamint - az S4PF adapter segítségével - folyadék és por minták mérésére is alkalmas. Az AP4C+ a katonai követelmények szerint kialakított eszköz, amely eleget tesz a MIL-STD-810H követelményeinek.

Tovább
AP4C kézi lángfotometriás vegyifelderítő műszer
Az AP4C egy hordozható - kézi - vegyivédelmi detektor, amely gáz, aeroszol, valamint - az S4PE adapter segítségével - folyadék és por minták mérésére is alkalmas. Az AP4C a katonai követelmények szerint kialakított eszköz, amely eleget tesz a MIL-STD-810 követelményeinek.

Tovább
AP4C SimToolKit rádiós távjelző készlet AP4C kézi
vegyifelderítő műszerhez
A Proengin AP4C SimToolKit távjelzőként 200 ~ 300 méteres távolságról vezérlő egységének képernyőjén megjeleníti a műszerek detektálási eredményeit (mért koncentrációt). Szimulációs üzemmódban a kiképzés során a vezérlő egységről egyszerre 4 darab AP4C műszerre lehet szimulált riasztásokat küldeni.

Tovább
AP4C-FB lángfotometriás vegyi- és biológia detektor objektumok védelméhez
Az AP4C-FB egy fixen telepíthető vegyi- és biológia detektor amelyet objektumok védelmére fejlesztettek ki. Működése lángfotometrián alapszik, ami lehetővé teszi a harcanyagok (CWA), toxikus ipari vegyületek (TIC) és biológiai harcanyagok egyszerű, megbízható és téves riasztásoktól mentes detektálását. Folyamatos, 24/7 üzemelés.

Tovább
AP4C-VB lángfotometriás járműfedélzeti vegyi- és biológia detektor
Az AP4C-VB egy vegyi- és biológia detektor, amelyet páncélozott katonai járművekhez fejlesztettek ki. Működése lángfotometrián alapszik, ami lehetővé teszi a harcanyagok (CWA), toxikus ipari vegyületek (TIC) és biológiai harcanyagok egyszerű, megbízható és téves riasztásoktól mentes detektálását.

Tovább
MAB lángfotometriás biológiai harcanyag detektor
A MAB folyamatosan elemzi a levegőben található részecskéket, és olyan baktériumok egyedi vegyi újlenyomatait keresi, mint például az antrax, pestis, botox és legionella. A készülék riaszt, amennyiben ezeknek a részecskéknek a levegőben megnő a koncentrációja. A MAB folyamatosan, valós idejű méréssel működik, ezért reakció ideje csak néhány másodperc.

Tovább
GDA-P személyi vegyivédelmi detektor
A GDA-P személyi vegyivédelmi detektor nagy érzékenységgel detektálja a harcanyagokat (CWA) és toxikus ipari anyagokat (TICS), valamint egyéb veszélyes anyagokat. A műszer a katonai és a polgári védelmi követelményeknek is megfelel és emelt szintű analitikai képességekkel rendelkezik. Az ionmozgékonysági spektrometria (IMS) detektor mellett egy cserélhető fotóionizációs detektora (PID) vagy elektrokémiai detektora (ECD) is van. Detektáláskor kijelzi a detektált anyag nevét és koncentrációját, és kétféle anyag egyidejű jelenlétét is képes kijelezni.

Tovább
MX908 kézi tömegspektrométer
Az MX908 egy kézi tömegspektrométer (MS) amely a nagynyomású tömegspektrometriának (HPMS) köszönhetően az 50-460 tömegtartományban képes a gázok, folyadékok és szilárd anyagok nagy érzékenységű detektálására. Az MX908 nyomelem szinten képes detektálni a harcanyagokat (CWA), toxikus ipari anyagokat (TIC), robbanóanyagokat, és a kábítószereket valamint ezek prekurzorait. Anyagkönyvtára jelenleg 204 anyagot tartalmaz. A világon egyedül álló módon képes a fentanilok és fentanil származékok gyors, helyszíni nyomelem szintű detektálására.

Tovább
Gemini kézi Raman és FTIR spektroszkóp
Raman és FTIR technológia egyetlen kézi mûszerrel! A Gemini egy robosztus kézi műszer ismeretlen anyagok, toxikus ipari vegyületek (TIC), robbanóanyagok, kábítószerek, prekurzorok és más anyagok gyors beazonosítására. A Gemini motorizált FTIR mintabefogó fejjel rendelkezik, ami egyszerűbbé teszi a mintavételt és könnyen mentesíthető.

Tovább
FirstDefender RMX kézi Raman spektroszkóp flexibilis optikai szondával
A FirstDefender RMX egy kézi Raman spektroszkóp robbanóanyagok, kábítószerek, prekurzorok, toxikus ipari anyagok (TIC), harcanyagok (CWA), és egyéb ismeretlen anyagok gyors és pontos azonosítására. Anyagkönyvtára jelenleg 12538 anyagot tartalmaz, és a felhasználó által is bővíthető. A FirstDefender RMX a flexibilis optikai szondájának köszönhetõen a nehezen hozzáférhetõ helyeken is jól használható és rendelkezik beépített szabványos fiolatartóval is. A készülék terepen is használható, és megfelel a MIL-STD-810F és az IP67 előírásainak.

Tovább
TruDefender FTX kézi FTIR spektroszkóp
A TruDefender FTX egy kézi FTIR spektroszkóp robbanóanyagok, kábítószerek, prekurzorok, toxikus ipari anyagok (TIC), harcanyagok (CWA), és egyéb ismeretlen anyagok gyors és pontos azonosítására. Anyagkönyvtára jelenleg 11774 anyagot tartalmaz, és a felhasználó által is bővíthető. A TruDefender FTX egy könnyen használható mintabefogó fejjel rendelkezik, ami egyszerűvé teszi a mintavételt és könnyen tisztítható. A készülék terepen is használható, és megfelel a MIL-STD-810F és az IP67 előírásainak.

Tovább